Search
  • nkaifkwebsite

IFK WERELD KAMIOENSCHAPPEN IN ROEMENIË

De NKA doet met haar selectie team mee aan de IFK wereld kampioenschappen op 27 en 28 mei. Namens de NKA zijn geselecteerd Kelvin Tienstra (Bushido), Roel Noordman en Chelsea Kerklaan (Nintai), Remco Koolhaas, Ferry Wortman en Damian Pronk (Sportsclub Sushiho) en Tamara Brindaban (Da Graca). Het team zal gecoacht worden door Sensei Stephano Blokland en Senpai Erwin Idema. Ook vaardigt de NKA scheidsrechters af namelijk Shihan Peter Fens, Sensei Kevin van der Boor, Sensei Peter Scheffers en Senpai Sylvia van der Bijl. De voorbereidingen zijn in volle gang en we wensen hun uiteraard veel succes.

28 views

Recent Posts

See All

Let's Spread a smile of joy

Osu karateka's Op zaterdag 22 december houden wij binnen onze dojo een speciale dag. Een jeugdlid van Kazoku dojo is getroffen door leukemie en heeft hier de afgelopen maanden tal van zware chemo's vo

© 2017 by Annelieke van der Kleij

  • Grey Facebook Icon