SPORTSCHOOL DA GRACA NAAR KAAPVERDIË

05.06.2017

Sportschool Da Graca heeft van 24 april tot 2 mei 2017 voor de eerste keer een Kyokushin Trainingskamp georganiseerd op Ilha Do Sal te Cabo Verde.

 

Op het zonovergoten eiland verbleven de 44 karateka’s van Sportschool Da Graca, Kazuko Dojo, Delta Sportcentrum en Budokai Wildeboer in het luxe all inclusive Los Dunas Resort.

Dit resort is groots opgezet met in totaal 1100 ruime kamers verdeeld over meerdere gebouwen, 5 grote zwembaden en diverse andere faciliteiten.

 

Tijdens het trainingskamp hebben de karateka’s dagelijks kunnen trainen op het strand, in het zwembad en in de dojo van een bevriende sportschool in het dorpje Santa Maria.

 

Sportschool Da Graca heeft in het weekend voor de lokale bevolking spectaculaire demonstraties mogen geven. De aanwezigheid van zoveel karateka’s uit Nederland was zo uniek dat de sportschool is ontvangen door de diverse hoogwaardigheidsbekleders van Cabo Verde. Er zijn gedurende dit kamp diverse opnames gemaakt, die uitgezonden zijn op de Kaapverdische televisie en radio.

 

Naast de zware trainingen, de nachttraining en het examen aan het einde van de week, was er voldoende tijd om te gaan jetskiën, te zwemmen, op het strand te liggen en om souvenirtjes te kopen. Sportschool Da Graca heeft aan het einde van het trainingskamp sportkleding aan de lokale jeugd gedoneerd.

 

Dit kamp werd gekenmerkt door hard trainen, gezelligheid en saamhorigheid.

 

Op basis van de opgedane ervaringen en de positieve reacties gaat sportschool Da Graca in mei 

 

2018 wederom een uniek trainingskamp organiseren in het buitenland.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2017 by Annelieke van der Kleij

  • Grey Facebook Icon