NKA succesvol op British Open

03.10.2017

 

NKA-IFK succesvol op British Open/Cup of Europe!
 

Het Nederlands team was succesvol aanwezig op de 42e editie van de British Open in Crawley, Engeland. Er werden 2 prijzen in de wacht gesleept. Chelsea Kerklaan werd kampioen in het dames zwaargewicht! Roel Noordman werd 3e in het heren zwaargewicht. Kelvin Tienstra, Ferry Wortman, Kim van Eijk en Valance Bickel (uitkomend voor KWF Kyozumi maar voor de gelegenheid met het team mee) vochten een goede partij maar behaalde helaas niet het podium. De coaches waren Sensei Stephano Blokland en Senpai Erwin idema. De aanwezige scheidsrechters namens Nederland waren Shihan Peter Fens, Sensei Pascal van Roozendaal, Sensei Peter Scheffers en Senpai Rico Scheffers.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2017 by Annelieke van der Kleij

  • Grey Facebook Icon