Noritsu Cup 2017

29.12.2017

 

NKA kan terugkijken op succesvol Nederlands Kampioenschap Kyokushinkai karate
Karateminnend publiek geniet van hoogstaand toernooi

De Noritsu Cup vond dit jaar plaats op zondag 3 december te Gilze en net als voorgaande jaren was het weer een overweldigend succes. Een succes voor de organisatie, maar zeker ook voor de vele deelnemers.

Deze editie van de Noritsu Cup waren er bijna 200 inschrijvingen van 29 verschillende sportscholen uit Nederland en België. De karateka’s jonger dan 18 jaar werden ingedeeld in 36 jeugdpoules, bij de beginners waren er 3 gewichtsklassen voor de heren 2 bij de dames. En net als vorig jaar was er ook een U21 poule: volwassenen jonger dan 21 jaar en met veel wedstrijdervaring.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2017 by Annelieke van der Kleij

  • Grey Facebook Icon