Search
  • nkaifkwebsite

NKA SCOORT OP KWU EUROPESE KAMPIOENSCHAPPEN JEUGD IN BERLIJN


Op 18 Maart heeft een team van NKA vechters mee gedaan aan de Europese jeugd kampioenschappen georganiseerd door de KWU in Berlijn. Een derde plaats is behaald door Mischa Kruze (Sportsclub Sushiho) en Tamara Brindaban (Sportschool Da Graca). Damian Pronk en Yfke Vermijs (beide Sportsclub Sushiho) en Saba Tjong-A-Tjoe, Iraisha Madaran en Quinten van Melzen (allen van sportschool Da Graca) hebben goed gepresteerd maar helaas geen prijs gewonnen.

37 views

Recent Posts

See All

Let's Spread a smile of joy

Osu karateka's Op zaterdag 22 december houden wij binnen onze dojo een speciale dag. Een jeugdlid van Kazoku dojo is getroffen door leukemie en heeft hier de afgelopen maanden tal van zware chemo's vo

© 2017 by Annelieke van der Kleij

  • Grey Facebook Icon