Search
  • ERWIN IDEMA

FERRY WORTMAN WINT KWU VARNA CUP


Zondag 1 juli is senpai Ferry afgereisd naar Varna met zijn coach sensei Priscilla en scheidsrechter senpai Sylvia kwam vanaf dinsdag. De reis van sensei Priscilla en senpai Ferry duurde lang vanwege vele vertragingen door slecht weer. Uiteindelijk goed aangekomen en het zag er allemaal geweldig uit! 1300 deelnemers, gaaf er deel van uit te maken! Het kamp gevolgd tot en met vrijdag in de ochtend en s'middags klaar maken voor een pittig toernooi. Senpai fer is in februari pas 18 geworden en moet nu met de top volwassenen en nu -21 jaar meevechten. Iets wat heel lastig is maar senpai Ferry is zwaar gemotiveerd. En dat zag je op de mat. Voortijdig alle partijen gewonnen en duidelijk eerste geworden! Gefeliciteerd senpai ga zo door en dit kan een gave toekomst voor je brengen.

Osu,

Erwin Idema

197 views

Recent Posts

See All

Let's Spread a smile of joy

Osu karateka's Op zaterdag 22 december houden wij binnen onze dojo een speciale dag. Een jeugdlid van Kazoku dojo is getroffen door leukemie en heeft hier de afgelopen maanden tal van zware chemo's vo

© 2017 by Annelieke van der Kleij

  • Grey Facebook Icon