Search
  • nkaifkwebsite

NKA STRANDTRAINING


Osu het karate seizoen 2017/2018 is met een goed verlopen strandtraining van start gegaan.

Op zondag 10 september was de jaarlijkse strandtraining en we hadden het weer mee tussen alle dagen regen was er een droge dag de zondag 10 september

Wederom een evenement om trots op te zijn, ik wel in ieder geval.

Om 11 uur werd gestart met een shesa hier na eerst de foto momenten, toen iedereen op de foto stond werd gestart met de training, sensei Stephano gaf de volwassenen een zeer intensieve training die werd gestart met een run over het strand.

De jeugd werd door sensei Peter onderhanden genomen bij gestaan door sempai Antoinette en Anton, er werd in deze groep zeer hard getraind, mijn petje af voor zoveel karate spirit.

Na de lunch was er een vervolg training die werd onderbroken door een lekker bakje snert……

Het einde van de middag training eindigde in het water van de zee, dit is uiteindelijk een van de hoogte punten push-up en sit-ups op het moment dat er een golf aankomt.

Wederom een fantastische dag met heel veel bekijks van mensen die ook het strand opzochten.

Bij deze wil ik alle sportschoolhouders bedanken voor hun aanwezigheid, je kan wel iets organiseren maar het is leuk als er meerdere scholen meedoen.

Sensei Stephano en Sensei Peter bedankt voor het verzorgen van de trainingen bij de jeugd en de volwassenen.

Ook sensei Dimitri bedankt voor de snert, toen je het aangaf dacht ik echt dat het een grap was, niet dus en het was echt waanzinnig lekkere erwtensoep.

Nogmaals iedereen bedankt en op naar ons volgende evenement de Budo dag op 7 oktober

OSU

Sensei Cor

42 views

Recent Posts

See All

Let's Spread a smile of joy

Osu karateka's Op zaterdag 22 december houden wij binnen onze dojo een speciale dag. Een jeugdlid van Kazoku dojo is getroffen door leukemie en heeft hier de afgelopen maanden tal van zware chemo's vo

© 2017 by Annelieke van der Kleij

  • Grey Facebook Icon