Search
  • nkaifkwebsite

NKA succesvol op British Open


NKA-IFK succesvol op British Open/Cup of Europe!

Het Nederlands team was succesvol aanwezig op de 42e editie van de British Open in Crawley, Engeland. Er werden 2 prijzen in de wacht gesleept. Chelsea Kerklaan werd kampioen in het dames zwaargewicht! Roel Noordman werd 3e in het heren zwaargewicht. Kelvin Tienstra, Ferry Wortman, Kim van Eijk en Valance Bickel (uitkomend voor KWF Kyozumi maar voor de gelegenheid met het team mee) vochten een goede partij maar behaalde helaas niet het podium. De coaches waren Sensei Stephano Blokland en Senpai Erwin idema. De aanwezige scheidsrechters namens Nederland waren Shihan Peter Fens, Sensei Pascal van Roozendaal, Sensei Peter Scheffers en Senpai Rico Scheffers.

79 views

Recent Posts

See All

Let's Spread a smile of joy

Osu karateka's Op zaterdag 22 december houden wij binnen onze dojo een speciale dag. Een jeugdlid van Kazoku dojo is getroffen door leukemie en heeft hier de afgelopen maanden tal van zware chemo's vo

© 2017 by Annelieke van der Kleij

  • Grey Facebook Icon