Search
  • nkaifkwebsite

NKA Zomerkamp 2018


Van vrijdag 6 tot zondag 8 juli was het weer tijd voor het jaarlijkse NKA Zomerkamp. Na het succes van vorig jaar was ook dit jaar was Sensei Darren Stringer weer de gastinstructeur. Uiteraard kwamen alle kyokushin aspecten aan bod van kihon tot kata en kumite. Op zaterdag vonden ook de jaarlijkse examens plaats. Iedereen heeft zijn uiterste gegeven. Geslaagd zijn:

Kelly Lans - 1e kyu

Danny Sleicher – 1e kyu

Dennis Slocker – 1e kyu

Max Katzman – 1e kyu

Mischa van Geffen - 1e kyu

Joris van Deursen - 1e dan

Francis Harnas - 2e dan

Kim van Eijk - 2e dan

Roel Noordman - 3e dan

Rico Scheffers – 3e dan

Mark Dol – 3e dan

Anthony da Graca – 3e dan

204 views

Recent Posts

See All

Let's Spread a smile of joy

Osu karateka's Op zaterdag 22 december houden wij binnen onze dojo een speciale dag. Een jeugdlid van Kazoku dojo is getroffen door leukemie en heeft hier de afgelopen maanden tal van zware chemo's vo

© 2017 by Annelieke van der Kleij

  • Grey Facebook Icon