Search
  • nkaifkwebsite

Let's Spread a smile of joy

Osu karateka's

Op zaterdag 22 december houden wij binnen onze dojo een speciale dag. Een jeugdlid van Kazoku dojo is getroffen door leukemie en heeft hier de afgelopen maanden tal van zware chemo's voor gehad. Een 10-jarig kind zou niet bezig moeten zijn me haaruitval, pijn en alle gevolgen van deze chemo's. Om haar en het gezin een klein beetje de ellende te doen vergeten willen wij met zijn allen een heel mooi doel verwezenlijken. Disneyland Parijs in het Disney hotel. Op deze dag zullen wij 7 verschillende workshops hebben die tegen een kleine vergoeding gevolgd kan worden (€10) daarnaast is natuurlijk elke vorm van steun vanuit andere dojo's van harte welkom. Het zij als supporter, een bijdrage of gewoon even langs komen op deze dag.

Kazoku dojo, Genshin dojo en Your Personal Jim hopen jullie op deze dag te moge verwelkomen en laten wij met z'n allen een glimlach toveren op het gezicht van dit meisje.

Let's Spread a smile of joy

79 views

© 2017 by Annelieke van der Kleij

  • Grey Facebook Icon