top of page
Search

50-jarig jubileum Karateschool Shiai-Jo

Updated: Nov 30, 2021Zondag 14 november 2021 vierde karateschool Shiai-Jo haar 50 jarig jubileum.

“Wij - Shihan Wijnand, Sensei Peter, Senpai Barbara en Senpai Alie - zijn overweldigd door alle reacties die wij hebben mogen ontvangen. Het was een super geslaagde dag met de inzet van velen om ons heen. Onze dank voor allen die hier aan meegewerkt hebben om dit jubileum tot een groot succes te maken.”


Shihan Wijnand en Senpai Alie kregen een prachtig boek aangeboden namens alle leden, waarin allemaal lieve en ontroerende wensen tot uiting zijn gebracht. “Het is moeilijk om iedereen persoonlijk te bedanken, maar middels deze woorden hopen wij velen te bereiken, die ons zo’n mooie dag hebben bezorgd.”


“We hopen nog heel lang veel plezier te beleven bij Shiai-Jo

en willen tevens onze bewondering uitspreken voor de inzet van Peter en Barbara gedurende 10 jaar, dat zij nu de leiding hebben van Shiai-Jo”.


Shiai-Jo kent een lange geschiedenis waarin veel heeft plaats gevonden en mensen kennis hebben kunnen maken met het karate. In 1971 heeft Shihan Wijnand Shiai-Jo opgezet nadat hij zijn 1e dan had behaald. Shiai-Jo heeft ondertussen meerdere locaties gehad en de groep leden is van een kerngroep uitgegroeid tot een hechte groep. In de loop der tijd werd het duidelijk dat er een andere cultuur nodig was om de continuïteit te waarborgen. Daarom hebben Sensei Peter en Senpai Barbara de leiding overgenomen, wat een goede beslissing is geweest. De inspanningen die Senpai Barbara en Sensei Peter er in hebben gestoken zien we terug in de resultaten, het familie gevoel bij de karate leden en het enorme saamhorigheidsgevoel binnen Shiai-jo.


Omdat de naam van de sportclub Shiai-jo na de overname niet is gewijzigd, kan nu met trots worden gezegd dat Shiai-Jo een mooie 50 jarige geschiedenis heeft. Hiermee is Shiai-Jo de oudste sportschool van de NKA


Osu, Karateschool Shiai-Jo.

158 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page