top of page
Search

IFK-NKA Zomerkamp 2021

Updated: Nov 1, 2021

Tijdens het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 september heeft het jaarlijkse zomerkamp van de NKA plaatsgevonden. Dit jaar was het niet zoals gewoonlijk in Veldhoven, maar dit jaar werd het in het Nationale Sportcentrum Papendal georganiseerd.


Rond 9 uur op zaterdagochtend verzamelde alle 150 deelnemers zich voor de aanmelding en het inchecken, waarna een vol programma hun stond te wachten. De eerste training startte om 10 uur, waar de gast instructeurs werden geïntroduceerd, Shihan Felix Ntumazah and Sensei Darren Stringer. De meeste deelnemers waren al bekend met Sensei Darren, aangezien hij al meerdere keren onze gastinstructeur is geweest op het kamp. Naast Shihan Felix en Sensei Darren was ook Shihan Jeff Whybrow aanwezig als een speciale gast.

Zowel zaterdag als zondag was gevuld met meerdere training sessies waar alle karateka’s verschillende kortere trainingen kata, combinaties op de kussens en kumite kregen. Hierbij werd gerouleerd tussen de verschillende Sensei’s . Ook al verbleven we dit jaar in een hotel, de speciale nachttraining kon niet worden overgeslagen. Daarom stonden alle karateka’s om 1


uur in de nacht van zaterdag op zondag te wachten op de laatste trainingss sessie (of de eerste van de dag.

Door de COVID pandemie waren de jaarlijkse examens voor de hogere banden een tijdje uitgesteld. Voor bijna 30 examenkandidaten was het nu dus eindelijke tijd voor hun examen. Zaterdagavond was het technische examen voor de kandidaten die voor 1e dan of hoger gingen en op de zondagochtend waren de examenkandidaten voor 1e kyu aan de beurt. Na veel zware sessies, stond het kumite examen gepland op de zondagmiddag. Iedereen heeft alles gegeven, terwijl de andere deelnemers en de aanwezige familie en vrienden hun aanmoedigden. Het examen vond plaats in een mooie en respectvolle atmosfeer. Nadat iedereen snel een douche heeft kunnen nemen was het tijd voor de diploma uitreiking. Daarna was het helaas alweer tijd om afscheid van onze vrienden en kyokushin familie te nemen..We willen graag Shihan Felix Ntumazah en Sensei Darren Stringer hartelijk bedanken voor hun deelname en bijdrage aan dit mooie kamp. Nogmaals gefeliciteerd aan alle geslaagden (zie de lijst hieronder). We willen in het bijzonder Shihan Stephano Blokland feliciteren die is gepromoveerd naar 5e dan.

Stephano Blokland (Nintai) 5th Dan

Kelvin Tienstra (Bushido) 3th Dan

Erwin Idema (Da Graca) 3th Dan

Bart Spijkhoven (Noritsu) 2nd Dan

Ferry Wortman (Sushiho) 2nd Dan

Gerald Adam (Ikigai Dojo) 2nd Dan

Max Katzmann (Bushido) 1st Dan

Sofie Katzmann (Bushido) 1st Dan

Damian Pronk (Kazoku) 1st Dan

Dennis Slockers (Noritsu) 1st Dan

Chelsea Kerklaan (Nintai) 1st Dan

Kelly Lans (Nintai) 1st Dan

Leroy Stenhuys (Da Graca) 1st D


an

Danny Schleicher (Da Graca) 1st Dan

Matias Araujo (Hokori Meiyo) 1st Kyu

Anjay Bansraj (Da Graca) 1st Kyu

Barhram Dehghan Kohan (Da Graca) 1st Kyu

Shrahram Dehghan Kohan (Da Graca) 1st K


yu

Mischa Kruze (Da Graca) 1st Kyu

Iraisha Madaran (Da Graca) 1st Kyu

Quinten van Melzen (Da Graca) 1st Kyu

Rick Maijer (Shiai-jo) 1st Kyu

Sergio Stoop (Bushido) 1st Kyu

Danielle van Oers (Bushido) 1st Kyu

Ruben van der Loo (Noritsu) 1st Kyu

Indy Kooijman (Noritsu) 1st Kyu


80 views

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page