top of page
Search

NKA Kwartaal training juni 2021 " Je krijgt wat je verdient"

Osu Karateka's,


Je krijgt wat je verdient wordt er wel eens gezegd. En hoe…..

Afgelopen zaterdag 28 mei was het weer zover; na lange tijd eindelijk weer eens een kwartaaltraining met de hele bond en wat hebben we genoten zeg.

Meer dan 130 karateka uit het hele land kwamen ( volgens de geldende coronaregels natuurlijk) bij elkaar om weer ouderwets met elkaar te trainen. Sosai Oyama had voor ons het zonnetje geregeld en iedereen had een flinke dosis Kyokushin spirit mee genomen… Genieten gewoon!


Na de seiza werd de groep opgedeeld in kleinere groepen voor examentraining, kumite en kata op diverse


niveaus. Al snel klonken de kiai’s over het hele veld en werd er keihard gewerkt onder een heerlijk zonnetje. Twee uur lang is er door alle groepen gewerkt aan het zetten van de ‘puntjes op de i’ en in de hoek van de kumite werd flink gezweet door alle oefeningen tussendoor. De jeugd mocht natuurlijk weer fysiek contact hebben en met het sparren gingen ze er dus ook fanatiek in.


Aan het einde van de training werden na de seiza ook nog een aantal certificaten uitgereikt aan mensen die hun ‘Scheidsrechter Nationaal’ status hadden behaald.

Onze conclusie is dat we dit erg gemist hebben. Lekker met de groep werken aan waar we allemaal van houden: Kyokushin


En binnenkort mogen we weer:

Op zaterdag 3 juli wordt de strandtraining georganiseerd. Zowel jeugd als volwassenen kunnen hieraan deelnemen en er zal voor elk wat wils zijn.

Voor informatie over de strandtraining kan je bij je sensei of shihan terecht. We hopen jullie natuurlijk weer in grote getale te zien.


Osu!!!

79 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page